Stressss
Blijf op de hoogte en volg Annemieke en Maartje
27 April 2018 | Nederland, Maarn
Bij deze ons eerste bericht op onze site.
Daar gaan we dan! Afgelopen week hebben we nog veel voorbereidingen gedaan voor ons vertrek naar Kameroen. Helaas is Maartje deze week nog ziek geweest maar lijkt alles nu weer goed te gaan. De eerste malariapillen zijn geslikt, de koffers zijn gepakt, Benjamin en Gideon bij papa en Brenda gebracht; we zijn er klaar voor!!!
Maartje is vanavond met de trein naar Maarn gekomen om vannacht bij Annemieke te blijven logeren. We zitten, as we speak, tussen onze 'troep' die overal en nergens ligt. Wat neem jij mee, wat neem ik mee? Tsjonge, we hebben wel veel he?
Morgenochtend vroeg brengt John ons naar het vliegveld in Brussel waar we om 10:50 uur vertrekken naar Douala, Kameroen. We komen daar rond 17 uur lokale tijd daar aan (het is daar een uurtje vroeger dan hier).
Bij aankomst worden we, nadat we wat regeldingen bij de douane moeten doen, door de crew van Mercy Ships. Vanaf hier is het ongeveer 20 a 30 minuten rijden naar het schip, als het verkeer meezit, haha.
We zijn heel benieuwd wat ons dit avontuur allemaal gaat brengen samen. We hopen af en toe een berichtje te kunnen posten, maar het is even afwachten hoe de WiFi aan boord is.
Voor wie er nog wel eens met God praat, of dat wel eens wil proberen (wij vinden het een aanrader), hebben we de volgende gebedspunten:
- Maartje heeft na een vroegere noodlanding vliegangst. Graag gebed voor vertrouwen en extra engelen op de vleugels ;)
- Uberhaupt gebed voor een veilige reis
- Bij de douane in Kameroen moet ons een tijdelijk visum worden verstrekt. We hebben hiervoor allemaal documenten van Mercy Ships meegekregen, maar vinden dit toch een beetje spannend.
- Dat Benjamin en Gideon een hele fijne tijd bij papa en Brenda mogen hebben
- Dat John en Bob zich niet al te alleen zullen voelen ;)
- Dat we wijsheid, inzicht en letterlijke kracht zullen krijgen om tot bemoediging en hulp voor de locale bevolking zullen zijn.
Heel leuk dat jullie ons volgen en tot snel!
Liefs Maart en Miek
27 April 2018 - 21:02
Papa En Mama:
Lieve schatten,
Een goede reis en fijne tijd samen gewenst! We bidden voor jullie.
Liefs -
27 April 2018 - 22:07
Winfried&Elsa:
Lieve allebei,
Een mooie, boeiende tijd toegewenst met bijzondere ervaringen!
Dikke kus,
Win&Els -
27 April 2018 - 22:16
Carmi:
Lieve allebei, ik wens jullie een hele goede, voorspoedige reis en een geweldige tijd samen in Kameroen! Wat mooi en bijzonder dat jullie dit samen gaan doen.
Veel liefs,
Carmi -
27 April 2018 - 22:23
Elly Balster :
Twee super lieve meisjes, heel veel succes en een fijne tijd samen en een goeie reis, kusssss voor jullie, liefs Elly -
27 April 2018 - 23:17
Kristian :
Hey Miek & Maart,
Wat gaaf dat een lang gekoesterde wens toch uitgekomen is en dat jullie samen vertrekken richting Afrika om daar te mogen dienen.
Ik wens jullie een fantastische tijd toe.
Geniet er vooral van.
Veel liefs
Kris -
28 April 2018 - 00:03
Harriet:
Hoi Maartje en Annemieke!
Wat een bijzonder avontuur en leuk dat jullie dit samen gaan beleven!
Een hele goede reis en tijd! Ik bid voor jullie!
Liefs! -
28 April 2018 - 06:21
Henk:
Heel veel succes samen. Het moet iets moois worden. We bidden voor jullie.
Groeten van Henk en Leny -
29 April 2018 - 11:49
Marleen Pathuis:
Heel veel plezier Maartje! -
30 April 2018 - 19:02
Ingrid :
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Jullie zijn heel duidelijk zussen!
Wat geweldig dat jullie je zo inzetten voor de mensen in Cameroen, petje af!!!
Ik wens jullie een hele fijne tijd en vind het erg leuk om jullie te volgen!
Bedankt voor het delen van jullie avontuur!
Liefs ingrid van Dooijeweerd